Mina favoriter
Skicka offert

Uppha¦êngning pall tra¦ê
SBM + SOM detalj
Förstoringsglas

Pallupphängning, trä

Upphängning av trä för SitOnMe pallen som gör det enkelt vid städning och även på ett bra sätt får undan pallen om du vill stå vid bordet istället. Genom att den kläs med en flockad yta är den skonsam mot pallen och bidrar även till en lägre ljudnivån i rummet. Upphängningen fungerar utmärkt till våra bord StandByMe, Arko, Arko Grande och nyheten Funghi.

Storlek

  • L20xB6xH3,5 cm

Träslag/Kulör

  • Ash nature lack natur 10 ask Ask, lackad natur
Uppha¦êngning pall tra¦ê
SBM + SOM detalj

Pallupphängning, trä

Upphängning av trä för SitOnMe pallen som gör det enkelt vid städning och även på ett bra sätt får undan pallen om du vill stå vid bordet istället. Genom att den kläs med en flockad yta är den skonsam mot pallen och bidrar även till en lägre ljudnivån i rummet.
Kan även användas till andra pallar med överhängande sits. Sitsen får inte bygga mer än max 17 mm för att det skall fungera och överhänget behöver vara minst 20 mm.

Material

Massiv ask
Klädd med en flockad tejp med 1 mm grafitgrå flock. Flock är fibrer från antingen polyamid eller polyester och rayon

Montering/Demontering

Om den är för användning tillsammans med något av våra bord skruvar du fast dem med 2 skruv i förborrade hål. Du behöver en skruvdragare med anpassad bits.

Används den tillsammans med en annan tillverkares bord eller pall, får du mäta ut var upphängningen skall placeras manuellt och därefter montera den 

Liknande produkter

Går bra att kombinera med