Mina favoriter
Skicka offert

wilma_22099_pdf_preview

Möbelklassikern

Wilma

Lundbergs Möbler lever för det goda hantverket. Olof Bratt och Katrin Kahl missade inga detaljer när de 1998 designade den moderna klassikern Wilma.

Många är det som har inspirerats av Wilma, men här finns något speciellt. En originell och genuin kärlek till hantverket.

Wilma är en modern tolkning på den romantiska stilen. Allt filtrerat genom en svensk sommardag på en solkysst veranda i Stockholms skärgård. Ett tidlöst hantverk som andas hav, sill, nubbe, och jordgubbar i solvarm mjölk.

Wilma har varit en av Sveriges mest sålda möbelserier i snart 25 år. Och inte undra på det när man ser alla vackra handmålade detaljer och de många valmöjligheterna serien har. 

Wilma säljs av Mio i Sverige, om man önskar leverans utanför Sverige kan man kontakta oss. Wilma-serien vänder sig mot hem som eftersträvar tidlös design och kvalitet som kan åtnjutas av flera generationer. Eftersom vi tillverkar möblerna på beställning i vår fabrik i Tibro kan du välja mellan olika bordsstorlekar, färger och tyger. Du kan få Wilma precis så som du vill ha den. Kärleken till hantverket ingår som standard.

Wilma skivval handmala

Återbruk

Rekonditionering

Wilma-serien består av möbler tillverkade för att hålla i generationer, men emellanåt kan underhåll krävas för att man ska kunna njuta av dem under ännu längre tid. 

Har du turen att äga möbler från Wilma-serien finns nu möjligheten att rekonditionera dem i vår fabrik i Tibro.

 Läs här om hur du går till väga. 

wilma_908_pdf_preview Wilma_V2_38174_pdf_preview

Återförsäljare