Mina val
Skicka offert


Aktuellt

Använd reservdelar

SBM benbock ho¦êg + la¦èg Sarek ben 73 + 60 +52

Köp inte allt nytt

En produkts livslängd är allra viktigaste för att skapa hållbarhet. Desto längre liv en produkt har, desto mindre resurser behövs.

En av våra Circularheroes som gör att vi kan demontera en bordsskiva från beslag och ben är rampamuffen. Den bidrar till att konstruktionens rena ingående material kan separeras för att sedan rekonditioneras och uppdateras och återanvändas igen, med nytt liv.

Demonterbarhet & reservdelar

Det ska vara billigare att återanvända än att köpa nytt! Därför behöver det vara enkelt att demontera alla delar i våra bord. Och därför är även reservdelar tillgängliga som del av vår kollektion.

Cirkulera befintliga bordsdelar mha reservdelar

Detta bidrar redan idag till att kunna använda befintliga bordsdelar på marknaden och få dom att börja cirkulera. Kanske i ett projekt där befintliga bordsskivor är i gott skick men behöver nya bordsben eller stativ? Eller vice versa, benbockar som behöver ny skiva? Då kommer reservdelarna in i bilden. Använd det som finns och införskaffa endast delar som gör att det befintliga kan fortsätta leva.

Se våra reservdelar här, eller slå oss en signal så hjälper vi dig.

ee skolan

Köp inget nytt

Cirkulera hela bordet

I projekt där du vill rekonditionera och uppgradera hela möbeln? Se våra REKONDTJÄNSTER här! Vi rekonditionerar oberoende varumärke.

Hösten webbinarium med Lundbergs Möbler rubrikbild

Matnyttiga webbinarium

Välkommen att ta del av våra genomförda webbinarium

Färgsätta hållbart webb

Webbinarium 27/10 - Att färgsätta hållbart!

19 October 2023

Registrera dig kostnadsfritt!

Skogsbilder 3 2015

2 cm kan spela roll för miljö och prislapp

15 September 2023

Mer medvetna val tillsammans