Mina favoriter
Skicka offert


Aktuellt

Använd reservdelar

Image Ramo skivor  384

Cirkulärt möbelflöde redan idag

SBM benbock ho¦êg + la¦èg Sarek ben 73 + 60 +52

Köp inte allt nytt

Cirkulera bord med reservdelar

Vi vet att en produkts livslängd är det allra viktigaste för att skapa hållbarhet. Desto längre liv en produkt har, desto mindre resurser behövs.

En av våra Circularheroes som gör att vi kan demontera en bordsskiva från beslag och ben är rampamuffen. Den bidrar till att konstruktionens rena ingående material kan separeras för att sedan rekonditioneras och uppdateras och återanvändas igen, med nytt liv.

Demonterbarheten & reservdelar

Det ska vara billigare att återanvända än att köpa nytt! Därför behöver det vara enkelt att demontera alla delar i våra bord. Och därför är även reservdelar tillgängliga som en del av var kollektion.

Cirkulera befintliga bordsdelar mha reservdelar

Detta bidrar redan idag till att kunna använda befintliga bordsdelar på marknaden och få dom att börja cirkulera. Kanske i ett projekt där befintliga bordsskivor är i gott skick men behöver nya bordsben eller stativ? Eller vice versa, benbockar som behöver ny skiva? Då kommer reservdelarna in i bilden. Använd det som finns och införskaffa endast delar som gör att det befintliga kan fortsätta leva.

Se våra reservdelar här, eller slå oss en signal så hjälper vi dig.

ee skolan

Köp inget nytt

Cirkulera hela bordet

I projekt där du vill rekonditionera och uppgradera hela möbeln? Se våra REKONDTJÄNSTER här! Vi rekonditionerar oberoende varumärke.

Detalj Arco beslag blå 252

Inget är något för cirkulärt möbelflöde

Circularheroes, as in Superheroes

BIM Objects

04 April 2023

100x70

Cirkulärt liv

Bord som ingår i ett cirkulärt möbelflöde