Mina favoriter
Skicka offert


Aktuellt

Vi jobbar med din bordslösning - Helen

03 August 2020
relaterad bild lär känna

Helen Berntsson, kommunikatör/support

Webb bilder format7

Berntsson

Helen

Hej på er!

Allt som oftast är det jag som jobbar med vår kommunikation i sociala medier och nyhetsbrev. När jag inte gör det jobbar jag med kundservice och försäljning


Jag började här på Lundbergs Möbler i januari så jag är väl fortfarande lite valpig men jag lär mig massa nytt varje dag! Mina kollegor får stå ut med massa konstiga frågor om bord och konstruktion. För är det något jag lärt mig vid det här laget är det att ”ett bord inte bara är ett bord”.


Jag trivs väldigt bra här och det är inte bara tack vare den härliga stämningen, utan även för att det är kul att vara på ett företag som vågar ta tag i klimatfrågan. Både vår VD, Stefan Lundberg, och delägare Peter Reit är väldigt kunniga inom miljö. Jag upplever att de båda är ledare som skapar kreativitet genom att inte vara rädda för att testa nya vägar, utveckla produkter och arbetssätt för att minska klimatavtrycket.


Något annat som inspirerar mig i arbetet är vårt nära samarbete med Sajkla och Sajklas kunniga och modiga VD, Jenny Ekman.


Just nu håller jag på att ta fram beräkning på vad våra produkter har för CO2-utsläpp och hur mycket av en produkt som kommer från förnybar råvara och från återbrukat material.


Vill du veta mer om CO2-utsläpp från våra produkter? Tveka inte att fråga.

support@lundbergs-mobler.se

Webbinarium 5 snabba om återbruk i projekt

Återbruk i projekt

Råd och nycklar från Sajkla, specialist återbruk offentliga miljöer

Funghi3

Backat sortiment

06 September 2023

I fyra års tid har vi gjort om och gjort rätt.

Hösten webbinarium med Lundbergs Möbler rubrikbild

Matnyttiga webbinarium

Registrera dig redan nu!