Mina favoriter
Skicka offert


Aktuellt

Monterdeklaration, SFF23

Funghi detalj kabellucka insida

Vi har möjlighet och kunskap att kunna rekonditionera befintlig produkt, för att upplevas som ny igen.

Resultatet av vår expertis inom rekonditionering visar vi upp i vår monter på SFF23. Alla möbler är inte återbrukade. Det som nyproducerats kommer vi rekonditionera och återbruka både hos kund och i vårt showroom.

Vår monter, som tillverkats för mässan kommer byggas upp i vårt showroom. Från detta sänder vi frekvent digitala produktvisningar. Så nästa gång vi ses digitalt, känner du kanske igen dig. Vill du boka en digital produktvisning, klicka här! Däremot är skyltarna från återbrukat material. De är nämligen från emballage som kommer med plywood och ytmaterial.

Den bakre väggen ägs av Stockholmsmässan och återanvänds.

I sektionerna nedan kan läsa om vart produkterna i vår monter kommer ifrån samt även vart de ska efter mässan.

Återbruk & Återanvändning

Monterdeklaration SFF23

SBM vit 105 image

StandByMe; underrede är sedan 3 år utställningsbord och provbord. Skiva är nytillverkad. Gammal skiva är återanvänd till kund som 60x60 skivor med John-pelare.
Efter mässa ska detta användas i vårt showroom.

SOM Alla storlekar snett framifra¦èn

SitOnMe, H77cm; använts på mässa år 2019 och efter det i vårt lunchrum. Hela pallen är rekonditionerad: tvättad, slipad, ommålad i ny kulör, S4020-G50Y, samt lackade.
Efter mässa ska de klarlackade till kund, övriga ska tillbaka till vårt lunchrum.

19_-Leo_2

Leo karmfåtölj; Sedan 2020 har dessa använts på utställningar samt i vårt lunchrum. Stommen är rekondad med ny lack för att återskapa den ljusa tonen i träet. Sits och rygg har fått nytt tyg från Ludvig Svensson, Ally 5822. Sitsen har även fått ny Polyeter. Efter mässan ska dessa tillbaka till vårt lunchrum.

Studio grupp

Studio R&V; En del av dessa bord har använts i vårt showroom, en del är nytillverkade. Efter mässan ska dessa till en förskoleklass på Strandskolan, Karlsborg.

Funghi3

Funghi; Två av dessa bord har använts i vårt showroom, det tredje bordet är nytillverkat. Efter mässan ska det gröna till kund, De övriga två ska återanvändas i vårt showroom.

Arko XL image arbete

Arko Grande; detta bord är helt nyttillverkat. Efter mässan kommer en fjärdedel av bordet återanvändas i vårt showroom. Övriga bordsdelar plockas isär och används i kundprojekt efter ev. rekonditionering.

Webbinarium 5 snabba om återbruk i projekt

Återbruk i projekt

Råd och nycklar från Sajkla, specialist återbruk offentliga miljöer

Funghi3

Backat sortiment

06 September 2023

I fyra års tid har vi gjort om och gjort rätt.

Hösten webbinarium med Lundbergs Möbler rubrikbild

Matnyttiga webbinarium

Registrera dig redan nu!