Mina favoriter
Skicka offert


Aktuellt

Vi ytbehandlar ditt bord - Caroline

27 July 2020
relaterad bild lär känna

Caroline Dahlgren, bonare

Webb bilder format3

Dahlgren

Caroline

Här har vi en tuff tjej som är uppväxt med snickarglädje! Caroline har varit hos oss exakt 6 år idag och är en gedigen kompetens för Lundbergs Möbler! Innan hon kom hit var hon på Dahlgrens Möbelfabrik som hennes familj drivit i generationer.
Caroline visar en stor ödmjukhet inför sina uppgifter och är noggrann när det kommer till detaljer. Normalt jobbar Caroline i ytbehandlingen men kan när som helst hoppa över till snickeriet eller emballeringen. Hon ställer upp i alla väder, vilken tid på dygnet det än är. Hon är en morgonpigg person som vanligen är den som väcker tuppen!
Caroline beskriver sin arbetsplats,
”Det är en härlig atmosfär här, det är något särskilt med mindre familjeföretag. Jag har härliga kollegor och bra chefer. Det roligaste med arbetet är att få vara flexibel mellan de olika avdelningarna i fabriken, det blir liksom aldrig något långtråkigt arbete.”

Grattis på 6-årsdagen Caroline!


På bilden ytbehandlar Caroline stolen Wilma. Wilma-serien har vi tillverkat här på Lundbergs Möbler sedan 1998 och den återfinns på Mio. Alla detaljer och bordsskivor i Wilma-serien handmålas. Har du frågor om Wilma kontakta Mio eller oss på

support@lundbergs-mobler.se

100x70

Cirkulärt liv

Bord som ingår i ett cirkulärt möbelflöde

Funghi detalj kabellucka insida

Monterdeklaration, SFF23

Vi har möjlighet och kunskap att kunna rekonditionera befintlig produkt, för att upplevas som ny igen.

Studio rad 3 stol

En värld av bord och cirkulära möbelflöden på SFF23

31 January 2023

Stockholm Furniture Fair 2023, monter C10:23