Mina val
Skicka offert

Uppha¦êngning flockad
Upphängningsbåge detalj kopiera
Upphängningsbåge
Förstoringsglas

Upphängningsbåge stol

Används för upphängning av stolar för att förenkla städning av golv. Metallen är flockad vilket gör lösningen skonsam och förlänger stolens livslängd samtidigt som flockningen sänker ljudnivån i rummet. Utvecklad för stolar ur Tova-serien, Tova S och stol Leo ur vårt sortiment.
Upphängningsbeslagen fungerar även med andra tillverkares stolar.

 

Rekonditionering

Storlek och höjd

  • Monteringsbredd 300 mm och monteringsdjup 35. Djup som bär upp stolen 300 mm. Max höjd stolens ram + stoppad sits totalt 70 mm. Frihöjd golv och stolsben är 18 cm. mm

Färg

  • Grafitgrå
Uppha¦êngning flockad
Upphängningsbåge detalj kopiera
Upphängningsbåge

Upphängningsbåge stol

Används för upphängning av stolar där du får ca 18 cm fritt utrymme mellan golvet och stolen som på ett effektivt sätt förenkla städning av golv. Metallen är flockad vilket är skonsamt och förlänger stolens livslängd. Dessutom bidrar den till en tystare miljö. Beslaget klarar en tyngd på upp till 40 kg. Bäst fungerar det om stolen har en ljudabsorbent monterad.

Vår flockade upphängning monteras med 10 st skruv. Verktyg som behövs är en skruvdragare med passande bits. Observera att bordets bredd bör vara minst 70 cm och gärna något bredare.

Tillverkningen av upphängningsbågen sker i Hjo och TibroMaterial

Kärna i 20 mm bockat stålrör som sedan flockas med 2 mm grafitgrå flock. Flock är fibrer från antingen polyamid eller polyester och rayon. Stålet kommer från Sydkorea eller Skandinavien och är till viss del återvunnet stål.

Upphängningsbågen tillverkas i Hjo och Tibro, Sverige

 

Liknande produkter

Går bra att kombinera med